AQUA PORE ERASER

 
PRICE : RM 100 FREE POSTAGE

 Untuk kulit wajah tanpa liang pori-pori, selembut kulit bayi yang selalu anda idamkan.

AQUA PORE ERASER bertindak mengecilkan liang pori-pori terbuka dengan serta merta. Menyegarkan, melembabkan dan tidak terlalu menegangkan kulit wajah.

Kini menjadi rebutan dikalangan SELEBRITI dan WANITA Asia!

Mengandungi Enzim Papaya yang membantu pertumbuhan dan pengelupasan sel-sel kulit baru dengan melarutkan protein dalam kulit mati menyebabkan wajah nampak cerah bercahaya dan berseri-seri.

Caesalpinia Spinosa Gum pula mengecilkan liang pori-pori terbuka serta mengurangkan kedutan dan melambatkan kesan penuaan.

Ekstrak Buah Actinidia Polygama bertindak memperbaiki tona dan warna kulit, serta sangat berkesan dalam menjadikan kulit lebih cerah dan halus dengan setiap penggunaan.

** Arahan Penggunaan:
Titikkan pada kapas muka dan sapukan rata ke seluruh muka. Gunakan selepas mencuci muka dengan Radiancez Facial Cleanser untuk kesan menakjubkan.

** Apa kata Pengguna:

"Pore eraser memang terbaik. Rasanya takde lagi produk macam ni kat Malaysia. Kalau ada pun maybe x dpt pada harga berbaloi2 camni. Setakat ni dah 2 kali saya repeat order. Terbaik!"- Noor, Pegawai Bank, Setiawangsa.

Sesuai untuk semua jenis kulit. Bebas Alkohol & Paraben.

Lulus KKM.

TESTIMONI :